Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Врању је, у организацији КБК Врање и КБК Јуниор, а под покровитељством Града Врања и Спортстког савеза Врања, одржано Првенство Србије за јуниоре у дисциплини К1 на коме је учествовало 92 такмичара из 31 клуба.

Из два врањска клуба је учествовало 12 такмичара, од тога два у ревијелним борбама где је Марко Динчић савладао свог противника прекидом у 2. рунди, а Александар Антић победио на поене 3:0.

Од врањских кик боксера у јуниорској конкуренцији најуспешнији су били Милица Мирковић у категорији до 48 килограма, Јован Јанковић до 51 кг, Ивана Давидовић до 52 кг и Драгана Сретеновић до 65 кг који су освојили златне медаље. У категорији до 57 килограма, Фазлија Реџепи из Врања је освојио сребрну медаљу, док су бронзе освојили Вељко Китановић (до 51 кг), Маријана Симоновић (до 60 кг) и Слађана Трајковић (до 65 кг).

Након завршетка такмичарског дела, одржана су и два профи меча. У првом је Милош Цветковић из Врања, у категорији до 63,5 кг, савладао Ивана Драгомирова из КБК 011 из Београда 3:0, а у другом Врањанац Радомир Недељковић је био бољи од Николе Цимеша из КБК Ронин из Новог Сада 3:0 у категорији до 67 килограма.

На такмичењу у Русији, у саставу репрезентације Србије, наступала су и два такмичара из Врања и изгубили мечеве на поене. У категорији до 71 кг наступао је Слађан Драгишић и у категорији до 67 кг Мирољуб Недељковић. 

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.