Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Једну златну, две сребрне и једну бронзану медаљу освојили су врањски кик боксери на Првенству Србије у А и Б класи, које је протеклог викенда одржано у лесковачкој хали Здравље. Првенство се одржавало у дисциплини фул контакт, а из 24 клуба наступила су 107 такмичара.

После дводневног такмичења најбољи клуб постао је Кик бокс клуб Војводина из Новог Сада. За најбољег такмичара у А класи проглашен је Немања Пантелић из Палминих тигрова из Јагодине који је постао шампион Србије у категорији до 81 колограм. Најбољи борац Б класе постао је Андрија Станковић из Кик бокс клуба Морава, победник у категорији до 81 килограм. Радомир Недељковић из Врања био је други у категорији до 67 килограма у А класи. Прво место припало је Марку Швабу из Лесковца. У А класи у категорији до 71 килограм, првак је Милош Кељановић из Војводине, док је друго место освојио Слађан Драгишић из Врања.

У Б класи у категорији до 57 килограма, први је био Фазлија Реџепи из Врања, док је друго место освојио Стефан Гавриловић из Кик бокс клуба Деспот.

У Б класи у женској конкуренцији, Ивана Давидовић из Врања била је трећа. Друго место припало је Мирели Баруџић, а прво Саиди Буквић, такмичаркама из Новог Пазара, у категорији до 52 килограма.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.