Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У Хали спортова у Врању одржан је седамнаести по реду карате турнир Врање опен 2015. Турнир је званично отворио председник Спортског савеза Града Врања, Игор Младеновић, који је пожелео успешно такмичење свим каратистима.

На овом интернационалном турниру учествовало је 25 клубова из Србије и 3 клуба из Македоније. Укупно је било 310 такмичара. Награду за најмасовнији клуб добио је карате клуб Младост из Босилеграда. Најмлађи такмичари били су каратисти Врања, Јована Пејчић и Богдан Крстић. У екипној конкуренцији победио је карате клуб Шампион из Криве Паланке, други је био Феникс из Врања, а треће место освојио је Солидарност из Скопља. У појединачној конкуренцији, у катама у мушкој и женској категорији, најбољи су били Валентина Ђорђевић и Вељко Станковић док су у борбама најуспешнији били Андријана Стојковић и Душан Вучетић. Мечеве је судило 20 ссавезних судија.

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.