Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Кик боксери из  Врања освојили су три златне и једну сребрну медаљу на првенству у Прокупљу у категорији јуниора и кадета у дисциплини лоу кик. Учествовало је 89 такмичара из 29 клубова.

Код кадета, Андрија Стаменковић освојио је злато у категорији до 51 килограм победивши у финалу Емила Боткића из Новог Пазара резултатом 3:0. У истој  конкуренцији прво место освојио је и Марко Димчић у категорији до 57 килограма победивши са 3:0 Нишлију Александра Димитријевића. Јуниорка, Маријана Симоновић тријумфовала је у финалу над домаћом такмичарком Катарином Орловић у категорији до 56 килограма. Сребрну медаљу освојио је Јован Јанковић у категорији до 57 килограма. Он је у финалном мечу изгубио на поене резултатом 3:0 од Слободана Митровића из лазаревачке Колубаре. Врањски кик боксери у петак одлазе у град Тешањ у Босну и Херцеговину, где се одржава турнир у лоу кику идисциплини К 1 под називом Балкански куп.

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.