Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Под руководством новог шефа стручног штаба Миодрага Николића и његовог помоћника Зорана Аризановића рукометаши Врања 1957 почели су припреме за дебитантску сезону у Супер Б рукометној лиги.

Тренутно тренира око 25 играча који конкуришу за први тим, а очекује се и долазак искуснијих првотимаца како би се комплетирао састав за првенствене битке. „ Почели смо са жестоким ритмом тренинга два пута дневно у Хали спортова у Врању. На тренинзима су претежно млађи играчи а очекујемо и прикључење тренинзима оних искусних играча који су били носиоци игре у претходној сезони. Два нова играча су тренутно на проби на позицијама голмана и бека па ћемо видети какав тим можемо да саставимо за шампионат. Лига би требало да почне 17. септембра када се у првом колу састајемо у Врању са Колубаром из Лазаревца. До тада заједно са помоћником Аризановићем и тренером млађих категорија Милошем Итићем полако уигравамо састав. Играћемо и неколико контролних мечева како би што спремнији  ушли у шампионат“, ово је изјавио тренер РК Врање 1957 , Миодраг Роби Николић, напомињући да је у клубу у току и реорганизација Управних структура. После неколико година  таворења по најнижим лигама рукомет у Врању је поново доспео на место које му по заслугама и припада, а то је други ранг такмичења у Србији.

Тест

Monday the 6th. Спортски савез града Врања 2013.