Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 7. колу Прве лиге Србије, Динамо у недељу у 16 сати на стадиону Јумка у Врању дочекује Синђелић из Београда. Два тешка гостовања, најпре у претходном колу екипи ЧСК Пиваре, а онда и у уторак Раду на Бањици у Купу Србије,  и два пораза, намећу тренеру Антићу и играчима обавезу да освоје бодове у недељу. О актуелним дешавањима у Динаму било је речи на конференцији за новинаре данас на стадиону Јумка у Врању.

„Иако смо изгубили, задовољан сам приказаном игром мојих играча у претходна два меча. Били смо бољи ривал и могли смо да забележимо две победе јер смо пропустили много шанси. У Куп утакмици смо са суперлигашем одиграли одлично, а меч је решен евроголом фудбалера Рада. Као што сам и најавио Динамо из утакмице у утакмицу игра све боље једино нисам задовољан ефикасношћу својих играча. Опет наглашавам да смо створили одличну атмосферу у екипи а неколико играча испадају из тог система и мораће да потраже нову средину. Синђелић је одлична екипа која игра тврдо а то показује и само један примљен гол у 6 утакмица. Ми ћемо Београђане напасти од првог минута и надам се победи. Динамо ће играти сигурно ефикасније у наставку шампионата. Направили смо договор и са шпиц играчем Димитровим који ће се вратити са Исланда и прикључити Динаму од 1. октобра да би наш напад био убојитији. Ја се надам да ћемо из три наредне утакмице освојити 7 бодова, против Синђелића, ОФК Београда и Будућности из Добановаца како би кренули ка средини табеле“, рекао је тренер Динама Драган Антић обраћајући се новинарима.

Један од најискуснијих првотимаца Александар Симов, слаже се са својим тренером и наглашава: „Нама је главни проблем у досадашњем току шампионата била неуиграност јер се тим склопио кад је почело првенство. Играмо под оптерећењем, али мислим да ће резултати доћи“.

И Петар Величковић се слаже са својим искуснијим саиграчем: „Играмо пред домаћим навијачима и морамо да победимо. Треба побољшати ефикасност  да би резултати били бољи и онакви какве ми желимо“.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.