Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Одбојкашице Врања победиле су у Лесковцу екипу Лесковац 98 резултатом 3:1 у сетовима у 8. колу Прве лиге Србије.

Брзо су врањске одбојкашице преболеле пораз од Фока у претходном колу на домаћем паркету, па су одличном игром у Лесковцу показале да је претходни пораз био само мали пех у њиховој игри.  Прва два сета припала су врањским одбојкашицама, резултатом 25:23 и 25:15. Само је трећи сет био неизвестан па су га Лесковчанке решиле у своју корист са 25:18. Права борба била је у четвртом сету, који је најдуже трајао и који је добијен на разлику , резултатом 28:26. У наредном колу у Врање долази екипа Омладинца из Нових Бановаца и улогу фаворита имају Врањанке.

 Одбојкашим Врања освојили су бод у Пироту, изгубивши меч, резултатом 3:2 у сетовима. Прву победу у шампионату Друге лиге Исток остварили су одбојкаши Младости у Нишу са другим тимом екипе Ниша. Победили су резултатом 3:1 у сетовима и освојили прве бодове у првенству. Следећег викенда на програму је 9. коло одбојкашког шампионата а сва три врањска одбојкашка клуба играју на домаћем паркету.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.