Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

По броју освојених медаља, кик боксери из Врања освојили су друго место на турниру у Нишу. Домаћи такмичари били су најбољи и њима је припало прво место.

Међународна кик бокс ревија, на којој су учествовали такмичари из бивших Југословенских република, осим Словенаца, одржано је у хали Чаир а наступила су 230 кик боксера у дисциплинама: Лоу кик,К-1, и Кик лајт контакт. Пропозиције су дириговале да један такмичар може учествовати само у две дисциплине.  Врањски кик боксери наступили су у дисциплинама Кик лајт контакт и у Лоу кику. Пионир Лука Стаменковић освојио је прво место у Лајт контакту и друго место у Лоу кику. Марко Димчић је у категорији кадета био најбољи такмичар јер је освојио једну златну и једну сребрну медаљу. Јовани Јанковић припало је једно златои једна бронза а Андрији Стаманковићу бронза у јуниорској категорији. Ивана Давидовић и Фазлија Реџепи освојили су три прва местау категорији сениора.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.