Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Три клуба из Врања, којима су почела лигашка такмичења, у мечевима који су одиграни током викенда, нису освојили нити један бод. Два женска одбојкашка клуба, „Врање“ и „Панда“, нису освојили ни један сет, а кошаркаши „Југбаскета“ нису победили ни у једној четвртини меча са Димитровградом. Одбојкашице „Врања“ угостиле су „Уб“ у суботу у Врању у 14. колу Прве лиге Србије и изгубиле су утакмицу максималним резултатом 3:0 у сетовима. Колико су биле добре у прошлом првенству толико играју променљиво у текућем шампионату па су тренутно на 7. мету са 24 освојена бода. У мечу са „Убом“ освојиле су у првом 18, у другом 19 док су у трећем сету освојиле 20 поена и глатко изгубиле. И у наредном колу врањске одбојкашице играју на домаћем паркету, због замене домаћинства из првог дела сезоне, а у госте им долази „Фок“ из Новог Сада.

Ништа боље нису прошле ни одбојкашице „Панде“ у 13. колу Друге лиге „Исток“. Изгубиле су максималним резултатом 3:0 од нишког „Студента“ на домаћем терену. Други пораз у низу „Панда“ је доживела релативно лако, јер су освојиле 14 у првом, 20 у другом и 17 поена у трећем сету.  На табели су и даље друге са 27 бодова а у наредном колу одлазе у госте „Параћину“.

Катастрофу су доживели и кошаркаши „Југбаскета“ на свом терену од „Димитровграда“. После катастрофалне игре током читавог меча изгубили су врањски кошаркаши, резултатом 83:50 од солидне екипе из Димитровграда.  Нису гости били толико добри, колико је врањски  тим био лош. Овај „Дерби зачеља“ није имао резултатску неизвесност. Гости су прву деоницу добили резултатом 22:16. На полувремену је већ било 47:30 за „Димитроград“, да би на крају треће четвртине предност била увећана на 62:39. На крају велика 33 коша разлике. Неутренираност, недостатак снаге, слаба игра у одбрани, недостатак скока може скупо да кошта врањски тим. Ако се нешто не промени, „Југбаскет“ је поред „Радана „ из Лебана и већ испале „Младост Весне“ из Беле Паланке  главни кандидат за испадање из лиге. На табели је на 12. месту са 20  бодова. У наредном колу меч игра у Медвеђи са „Јабланицом“.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.