Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         У 17 колу Прве лиге Србије, „Динамо“ је изгубио од „Бачке“ на гостовању, резултатом 2:0. Доживели су врањски фудбалери трећи пораз за редом. Двоструки стрелац за Бачку био је Жакула.“ Динамо“ је већи део утакмице играо са 10 играча, јер је искључен Поповић. „Динамо“ је десети са 23 бода а првопласирани „Златибор“ из Чајетине има 32 освојена бода. У наредном колу „Динамо“ дочекује“ Радничког“ из Крагујевца.   У фудбалској Зони „Југ“, „Небески анђели“ су у Врању савладали „Полет“ из Лапљег села, резултатом 5:0.

     КМФ „Врање“ је победио „ Нову Пазову“ , резултатом 4:1, полувреме 2:0 у мечу 6 кола Прве футсал лиге Србије. Двоструки стрелац био је Милосављевић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Додић и Николић. „Врање“ је шесто на табели са 10 бодова. У седмом колу . Врањанци гостују „Јастребцу“ у Блацу.

     Рукометаши „Врања 1957“ су изгубили , као домаћини, резултатом 28:23 од „Беле Паланке“ меч 6 кола. На полувремену је било 14:13 за „Врање“, али су гости од 42 минута прешли у вођство и нису га испуштали до краја меча. Бошковић је у тиму „Врања“ постигао 6, Јевтовић 5 а у тиму „Беле Паланке“ најефикаснији је био Вељковић са 8 голова. „Врање“ са само једном победом заузима 10 место . У наредном колу, Врањски рукометаши, гостују „Јагодини“, која је девета и има 2 бода више од „Врања 1957“.

   „Младост“ је поражена од „Власотинца“ са 26:21, полувреме 12:11 за врањски тим, у мечу 5 кола Прве лиге“ Исток“. Рукометашице „Врања“ изгубиле су у Житорађи од истоименог тима са 34:19. У наредном колу „Младост“ игра у Зајечару а рукометашице дочекују „Пирот“.

   Два кола две победе. Овај скор имају одбојкашице и одбојкаши „Врања“, док одбојкашице „Панде“ имају два пораза.Одбојкашице „Врања“ победиле су „Динамо“ у Панчеву са 3:1 у сетовима у мечу 2 кола Прве лиге. „ Врање“ и „Омладинац“ из Нових Бановаца имају по две победе. Тријумфовали су и одбојкаши „Врања“ у Другој лиги Исток у Пироту са 3:0 у сетовима. „Врање“ је прво на табели са две победе. „Панда“ има два пораза у истој лиги само у женском такмичењу. Изгубиле су одбојкашице „Панде“ у Нишу од „Миланијума“ са 3:0 у сетовима. Налазе се на последњем месту табеле, без бодова.

     У Другој Регионалној лиги,“ Пантери“ су славили у Бојнику над „Пустом реком“, са 79:67 и У Врању над „Куршумлијом, резултатом 89:42. Налазе се на четвртом месту табеле са 10 освојених бодова. У нерадном колу у Врању гостује „Радан“ из Лебана.

„Топ Спин“ и после 6 кола не зна за пораз. Врањски стонотенисери, максималним резултатом 4:0 победили су синоћ у Пироту, „Радничког“. Први су на табели а на другом месту је „Хајдук Вељко“ из Неготина са једним поразом. У наредним колу у Врање дилази „Дубочица“ из Лесковца.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.