Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

          Финалном утакмицом, турнира у малом фудбалу завршени су турнири, које су организовали, Град Врање, Спортски савез и Спортска хала, поводом Дана ослобођења Врања од Турака. У три дана одржано је седам спортских манифестација, које су привукле доста такмичара.

У петак је почело турниром у џудоу на коме су учествовали џудисти врањског клуба , екипе из врањских школа, као и такмичари војске Србије и полиције. Истог дана увече почео је у Спортској хали турнир у малом фудбалу, који је завршен у недељу и који је окупио осам екипа врањских радних организација, војске и полиције. Турнир је трајао три дана  а у финалном мечу је екипа „Алфа Плама“ победила тим „Бата“ и освојила је прво место. Субота је била резервисана за стони тенис и одбојку. Велики број стонотенисера из Србије, Бугарске и Северне Македоније у млађим категоријама учествовало је на турниру, који је организовао СТК „Топ Спин“.У недељу су играли стонотенисери у сениорској конкуренцији и ветерани. Одбојкашки турнир у организацији ОК“Панда“ окупио је само три екипе, јер су учешће отказали тимови из Ниша и Пирота.  Јуче су вожене трке у скијању на Меморијалном Купу „Ђулбас и Каце“ на Бесној Кобили. Учествовали су скијаши свих генерација и то је било једно лепо дружење на планини. Шаховски турнир у Дому ученика у Врању окупио је шахисте свих генерација и категорија. Учествовало је преко четрдесет шахиста, који су се борили за пехаре и признања. Кошаркашки турнир окупио је четири тима: „Пантери“ из Врања, „Актавис академија“ из Лесковца, „Јуниор“ из Ниша и „Топличанин“ из Прокупља. Све турнире отворио је члан Градског већа за спорт, Ненад Ђорђевић.После Спортских дана града 2020, ово је била још једна спортска манифестација, који је организовао Град Врање, Спортски савез и Спорткс хала.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.