Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Финалном утакмицом завршен је традиционални турнир у малом фудбалу који, поводом Дана Града, организују Град Врање и Спортски савез. Најбоља екипа на овогодишњем турниру била је Алфа која је у финалу савладала Градску управу минималним резултатом 1:0.

У утакмици за треће место боља је била екипа локалних медија која је резултатом 3:2 победила Гарнизон Војске Србије у Врању.

За најбољег голмана је проглашен Стефан Тошић из екипе медија, док је најбољи стрелац и најбољи играч турнира Игор Стојковић из Градске управе. Најбољим екипама и појединцима награде су уручили Градоначелник Града Врања, Зоран Антић, председник Спортског савеза, Игор Младеновић и генерални секретар Спортског савеза, Александар Николић.

Поред четири првопласиране екипе ове године су учествовале и екипе Здравственог центра, БАТ-а, Полицијске управе и Затвора. 

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.