Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Актуелно

Резултати

 

 

 

 

 

 

 

Под руководством новог шефа стручног штаба Миодрага Николића и његовог помоћника Зорана Аризановића рукометаши Врања 1957 почели су припреме за дебитантску сезону у Супер Б рукометној лиги.

Тренутно тренира око 25 играча који конкуришу за први тим, а очекује се и долазак искуснијих првотимаца како би се комплетирао састав за првенствене битке. „ Почели смо са жестоким ритмом тренинга два пута дневно у Хали спортова у Врању. На тренинзима су претежно млађи играчи а очекујемо и прикључење тренинзима оних искусних играча који су били носиоци игре у претходној сезони. Два нова играча су тренутно на проби на позицијама голмана и бека па ћемо видети какав тим можемо да саставимо за шампионат. Лига би требало да почне 17. септембра када се у првом колу састајемо у Врању са Колубаром из Лазаревца. До тада заједно са помоћником Аризановићем и тренером млађих категорија Милошем Итићем полако уигравамо састав. Играћемо и неколико контролних мечева како би што спремнији  ушли у шампионат“, ово је изјавио тренер РК Врање 1957 , Миодраг Роби Николић, напомињући да је у клубу у току и реорганизација Управних структура. После неколико година  таворења по најнижим лигама рукомет у Врању је поново доспео на место које му по заслугама и припада, а то је други ранг такмичења у Србији.

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013. Hostgator coupon