Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Други део шампионата у Првој фудбалској лиги Србије наставља се у суботу мечевима 16. кола. Динамо у Врању у 14 сати на стадиону Јумка дочекује јесењег првака, екипу Напредка из Крушевца. Додатну тежину овом мечу даје и чињеница да су фудбалери Динама у првом колу изненадили Крушевљане на стадиону под Багдалом па они најављују реванш у Врању.

" Напредак је фаворит у сутрашњем мечу, али само на папиру и мислим да можемо да га победимо. Припреме за наставак шампионата добро смо одрадили у Врању и Дојрану. Мало нас је пореметио каснији долазак нових играча, али смо потпуно спремни за утакмицу са Напредком. Задовољан сам новим играчима и мислим да имамо бољи тим у односу на јесењу сезону. Из првог дела задржали смо 10 фудбалера осталих 14 су нови играчи. За први меч не могу да рачунам на Шињика и Вујовића, којима још нису стигли папири и који нису регистровани. Бивши помоћник Ђаковић напустио је Динамо и отишао у Кину. Новост је и то да је нови капитен Динама, голман Вујанац уместо досадашњег капитена Костића", рекао је на данашњој конференцији за новинаре тренер Динама, Владан Петровић. Новоизабрани капитен, Вујанац се осврнуо на сутрашњи меч: "Напредак је лидер на табели и нас очекује врло тешка и неизвесна утакмица. Надамо се победи, али би били задовољни и једним освојеним бодом".

Милош Јанићијевић каже да после 3 месеца тренирања долази оно најлепше, а то су утакмице. "Напредак долази да се реваншира за јесењи пораз. Ми немамо страха и можемо до победе".

Упитан да да прогнозу о томе, како ће се по његовом мишљењу ствари развијати по Динамо у наставку сезоне, тренер Петровић је рекао: "Имамо тим који ће врло брзо да обезбеди мирнији наставак шампионата и опстанак у лиги".

Тест

Monday the 6th. Спортски савез града Врања 2013.