Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Уочи утакмице 17. кола Прве лиге Србије између врањског Динама и Слободе из Ужица, данас је одржана конференција за новинаре на којој су говорили шеф стручног штаба Динама Владан Петровић и фудбалери Никола С. Арсић и Огњен Шиник.

Тренер Петровић је нагласио да је екипа Слободе састављена од младих фудбалера са пар искусних играча и да њен пласман на табели не показује прави квалитет екипе: „очекује нас тежак меч, као и сваки у овом шампионату. Фудбалери Динама добро раде, спремни су за сваки изазов, једино нам недостаје мало среће да почнемо да сакупљамо бодове. Наш квалитет ће доћи до изражаја за пар кола, када се сви новопридошли играчи уклопе“, истакао је Петровић.

Играчи су се сложили да ће меч у Ужицу бити тежак, али да иду на победу и освајање три бода.

За утакмицу против Слободе, тренер Петровић не може да рачуна на Зорана Вујовића који још није стекао право наступа за Динамо и на Марка Аврамовића и Петра Величковића због здравствених проблема.

Утакмица Слобода Ужице – Динамо је на програмо у суботу у 14 сати. 

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.