Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Предстојећег викенда почиње првенствено такмичење Прве фудбалске лиге Србије и тим поводом је данас на стадиону Јумка одржана конференција за новинаре фудбалског клуба Динамо. У првом колу Динамо на свом терену дочекује новосадски Пролетер.

Председник и тренер Динама, Драган Антић је на почетку нагласио да Динамо има солидну екипу и да ће за пар година сигурно да учествује у борбу за пласман у Супер лигу. Што се тиче предсетојећег шампионата и утакмице, Антић је напоменуо: „Задовољан сам како су протекле припреме, али резултатима у контролним утакмицама, нисам задовољан. Резултати су били у другом плану, важно је да се тим уиграо и да спремни дочекујемо старт сезоне. Очекујем, да уз помоћ публике, освојимо три бода на почетку првенства.

Играчи Никола Анђелковић и Милан Ставрић су рекли да их очекује тешка утакмица јер је старт увек тежак, али да очекују и први тријумф у новој сезони.

Динамо је довео 13 нових играча, а за први меч, тренер Антић не може да рачуна на Цветковића и Tsiunisa из Белорусије који још увек нису добили лиценце.

Утакмица између Динама и Пролетера је у недељу у 17, 30 сати на стадиону Јумка. 

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.