Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Фудбалери САС Марба из Зрењанина победили су Врање у 17. колу Прве Футсал лиге, резултатом 5:3 и гурнули их ка дну табеле, ка месту које води испадању из лиге. Зрењанинци одлучују о судбини Врањанаца, јер у последњем колу наредне недеље гостују ВИК Наисусу у Нишу, који је директни конкурент Врању за испадање.

У овом колу ВИК Наисус изгубио је од Економца па је и даље разлика између Нишлија и Врањанаца 2 бода у корист Наисуса. Последње коло доноси расплет. Врање у својој двораани мора да победи Смедерево, а САС Марбо мора да победи у Нишу ВИК Наисус, како би Врање изборило опстанак и како би се и наредне сезоне у Врању гледао прволигашки мали фудбал. У сваком другом случају КМФ Врање иде у Другу лигу, после неколико врло успешних сезона у Првој Футсал лиги. Колубара из Лазаревца је већ испала из лиге са само 3 освојена бода, претпоследње је Врање са 15 бодова, а на осмом месту је ВИК Наисус са 17 освојених бодова.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.