Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Последња утакмица 5. кола између домаћина, Врања и Клуба малог фудбала Калча из Ниша, донела је изванредну игру оба тима. Нишлије су победиле резултатом 3:1 и оправдале улогу лидера на табели Прве Футсал лиге Србије.

А да је победа припала и врањском тиму не би било неправедно, јер су домаћи фудбалери пропустили много шанси пред голом Нишлија. Играло се отворено са обе стране свих 40 минута а што су постигнута само 4 гола најзаслужнији су голмани обеју екипа. Прво полувреме протекло је у изједначеној игри и са мноиго пропуштених шанси пред оба гола. Једино је Стошић искористио одлично додавањ капитена Николића и у 16. минуту довео Врање у вођство од 1:0. Тим резултатом се отишло на одмор. Играло се тек 20 секунди у наставку меча, када је поред смушене одбране играч Калче, Златковић угурао лопту иза леђа Тасића и донео изједначење. Друго полувреме заслужено је припало играчима из Ниша, који су боље физички спремнији од Врањанаца и који су само захваљујући феноменалним одбарнама Тасића постигли само још два гола до краја утакмице. Капитен Илић се за само 2 минута два пута уписао у листу стрелаца и поставио коначан резултат меча 3:1 за Калчу већ у 28. минуту. Имали су и врањски фудбалери шансе, чак и да изједначе, али Стојановић, Стошић и остали играчи домаћег тима нису били прецизни. Следи пауза у шампионату Прве Футсал лиге,због утакмица репрезентације Србије.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.