Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У мечу Прве футсал лиге између домаћег Новог Пазара и фудбалера Врања у другом полувремену било је свега и свачега, што није примерено једном фудбалским мечу. Утакмица је завршена резултатом 4:3 за Нови Пазар, али врањском тиму је било, по речима тренера Јовића, онемогућено у другом полувремену да се равноправно супростави екипи Новог Пазара.

Домаћин је головима у 1. и 7. минуту брзо повео са 2:0. Голом Стошића и са два аутогола играча Новог Пазара, Врање долази до предности. У другом полувремену, како истиче тренер Јовић, сасвим друга слика на терену. Ратоборни домаћи фудбалери на сваку лопту иду погубељним стартовима на играче Врања. Чак у прекидима, када је било мртво време покушавали су да се физички обрачунају са врањским  фудбалерима, па је дошло до насртаја на неколико играча Врања. У таквој атмосфери Нови Пазар је дошао до победе и до сва три бода. По речима Јовића, после меча на терен је ушло десетину гледалаца и чланова управе Новог Пазара у покушају да се обрачунају са играчима Врања, али  на срећу све се завршило само на вербалном нивоу. У наредном колу у суботу, Врање дочекује екипу Фонтане и то ће бити прилика за освајање сва три бода.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.