Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Врањски фудбалски српсколигаш, Динамо званично је почео припреме за наставак сезоне у Српској фудбалској лиги „Исток“. На стадиону Јумка у Врању прозивку је извршио шеф стручног штаба, Милан Димовски са својим помоћником Александром Антићем.

„Тренираћемо  у првој недељи два пута дневно на стадиону и балон сали јер нас очекује тежак период у коме морамо остварити пласман у Прву лигу Србије“, рекао је Димовски окупљеним играчима Динама. На то их обавезује и деоба прве позиције са Радничким из Пирота на полусезони српсколигашког такмичења. Председник клуба, Боривоје Антић и градски већник за спорт, Дарко Филиповић обавестили су играче, да је Управа клуба обезбедила базичне седмодневне припреме на Власини на коју се одлази наредног понедељка и десетодневне припреме у Грчкој у Паралији на које би Динамови фудбалери требало да оду око 20. фебруара. После тога следе контролне утакмице до почетка другог дела шампионата. У други део  сезоне Динамо ће ући са знатно измењеним саставом у односу на јесењи део шампионата. Клуб су напустили досдашњи играчи: Џемаили, Станковић, Видосављевић, Симоновић, Костић и Николић, а тренутно су на проби 11 нових играча. Новајлије у Динаму , који ће покушати да се наметну Димовском су: Иван Стојановић из Ђердапа из Кладова, Никола Петровић из Радника из Сурдулице, Асмир Мисини из Хајдука са Лиона из Београда, Немања Кашиковић из Палилулца из Београда, Радивоје Дунђеровић из Палића, Бојан Андрић из Слободе из Ужица, Ненад Ђурђевић из Колубаре из Лазаревца, голман Никола Вујанац из Слоге из Деспотовца, Младен Јездић из Буковика из Ражња, Дарко Боричић из БСК Борче и Душан Марковић из Хајдука са Лиона. Да ли ће они сви потписати за Динамо и да ли је то коначан списак новајлија остаје да се види у наредном периоду.

Тест

Monday the 13th. Спортски савез града Врања 2013.