Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Победом у 27. колу Српске лиге Исток над Радничким из Свилајнца 2:1, фудбалери Динама су, три кола пре завршетка шампионата, осигурали пласман у Прву лигу Србије.

Девет бодова предности у односу на другопласирани Раднички из Пирота, који је играо нерешено 1:1 против Трстеника, и бољи скор у међусобним сусретима, воде врањског српсколигаша у прволигашко друштво.  

На утакмици против Радничког из Свилајнца, виђена су два сасвим различита полувремена. Прво полувреме несадржајно, без шанси, па чак и без неких директних шутева на гол у коме су гости стекли предност у 22. минуту.  Једну дубинску лопту прихватио је Благојевић и са око 30 метара лобовао истрчалог голмана Динама Вујанца за 1:0 за Раднички. Велику срећу имали су домаћи играчи у 40. минуту, када је капитен гостију Стојановић погодио пречку преко већ савладаног Вујанца. Тек што  се крануло са центра у другом делу игре, Ристић је на додавање Ђурђевића изједначио резултат. Десет минута касније Стајић улази у шеснаестерац гостију, добро центрира, а гостујући играч Ивковић  постиже леп ауто гол за коначних 2:1 за Динамо. До краја утакмице, Ђурђевић погађа стативу, а гости су могли до изједначења,  када је Благојевић био за мало непрецизан.

У наредном колу Динамо гостује Копаонику у Брусу.

Небески анђели претрпели су пораз у утакмици 27. кола Зоне Југ у Димитровграду од домаће екипе Балкански резултатом 2:0. Врањски зонаш је на 13. месту са 28 бодова, а у наредном колу дочекује првопласирану екипу Јединства из Бошњаца. 

Тест

Friday the 10th. Спортски савез града Врања 2013.