Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На редовној конференцији за новинаре Фудбалског клуба Динамо, пред меч у Лозници са истоименим прволигашем, тренер Саша Штрбац и фудбалери Стафан Радовановић и Урош Љубомирац, истакли су да морају много боље да одиграју него против Слободе у другом колу.

Штрбац је истакао:

"Не би да се враћам на утакмицу са Слободом, али нисмо играли колективно, тежили смо индивидуалним акцијама и гост нас је казнио. Лозница је домаћа екипа, која је у претходној сезони примила само 2 гола на свом терену. Две године не зна за пораз кући и има неколико играча који могу да играју Супер лигу. Моји играчи знају врлине и мане Лозничана, али ја сам оптимиста пред ово гостовање. Путујемо сутра за Шабац, где ћемо истог дана тренирати и бити у карантину. Ако Динамо игра агресивно можемо да победимо Лозницу".

Капитен Марко Костић неће играти и овај меч, јер већ 14 дана није у тренажном процесу због повреде. Аласан је већ неколико дана у Француској, због приватних обавеза па ће, ако вечерас дође у Врање утакмицу почети са клупе за резервне играче.

Радовановић и Љубомирац су напоменули да је Лозница одлична екипа да ће бити врло неизвесна борба, али да се надају повољном резултату. Само колективном игром моћи ће да се парира фудбалерима Лознице. За Лозницу ће наступити и доскорашњи играч Динама, Ненад Ђурђевић, коме ће ово бити прва утакмица за Лозницу.

Утакмица се игра у суботу у 17 сати.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.