Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Друго коло Прве Футсал лиге донело је нови пораз фудбалера малог фудбала Врање у дуелу са екипом Смедерева. Пред око 300 гледалаца у Хали спортова у Врању, домаћи фудбалери су изгубили утакмицу високим резултатом 7:3, полувреме 5:1.

 

Лоша игра и незалагање на терену су довели до тога да већ у 8. минуту буде 3:0 за Смедерево. Прво полувреме завршено је резултатом 5:1. Три гола за Смедерево постигао је Стојковић, док су се по једном у листу стрелаца уписали Ђорђевић, Симеуновић,Првуловић и Виријевић. Троструки стрелац за екипу Врања био је Стојановић.

Немоћ врањског тима огледао се и у томе да су у другом полувремену нагомилали 6 прекршаја и да гостујући играч Виријевић није успео да са 10 метара савлада голмана Врања, Тасића. Тасић је једини играч у тиму Врања, који може да добије прелазну оцену, јер је са неколико успешних интервенција спасао свој тим веће катастрофе.

Врање на старту сезоне има два пораза а у наредном 3. колу гостује Новој Пазови.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.