Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Врло тешка утакмица очекује фудбалере Динама на крају јесењег дела шампионата у Првој лиги Србије. У госте Динаму у последњем, 15. колу јесење сезоне, долази Пролетер из Новог Сада.

Утакмица, која се игра у суботу у 13 сати на стадиону Јумка у Врању даће одговоре на многа питања везана за врањски Динамо.

На данашњој прес конференцији тренер Динама, Владан Петровић је истакао:

 "Долази нам у госте врло јак противник, који у задњих пет кола није доживео пораз и који се налази у врху табеле. Пролетер је скуп добрих појединаца, што и пласман на табели показује.Ми немамо алтернативу и морамо да јуришамо на сва три бода. Радује ме добра игра у претходном колу и ангажован рад свих првотимаца током протекле недеље на тренинзима. Желео бих да се победом опростимо од навијача Динама пред зимску паузу у првенству".

Аладин Ђаковац фудбалер Динама, верује да се може до победе "Јер би она донеле мир , што се тиче пласмана на табели. Мислим да је ово најбитнија утакмица, иако имамо тим за прва 5 места на табели, морама се борити за опстанак. Ако сутра одиграмо како треба победа неће изостати". Са њим се у потпуности слаже и нападач Зоран Баљак, који такође обећава велику борбу.

Тест

Friday the 26th. Спортски савез града Врања 2013.