Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Вечерас је у Врању одржана изборна седница Скупштине фудбалског савеза града Врања шестог сазива за мандатни период од 2016. до 2020. године.

Због одсуства досадашњег председника Горана Настића, на вечерашњој седници је председавао председник Фудбалског савеза Пчињског округа, Дејан Ивановић а у раду су му помагали Бранимир Стошић и Младен Анђелковић.

На почетку седнице, верификациона комисија, у саставу Александар Николић, Срђан Стајић и Срђан Пауновић, је известила присутне да је од 20 делегата присутно 18 и да Скупштиона може несметано да одлучује о свим тачкама дневног реда. Присутни делегати су једногласно усвојили Пословник о раду Скупштине, као и записник са претходне Скупштине и извештај о раду за период од 2012. до 2016. године.

Седма тачка дневног реда била је избор председника а једини кандидат био је досадашњи председник Горан Настић који је једногласно изабран. Извршни одбор Фудбалског савеза Града Врања ће у предстојећем периоду имати девет чланова: Горан Настић, Срђан Декић, Дејан Ивановић, Бранимир Стошић, Игор Младеновић, Данило Михајловић, Горан тасић, Боривоје Антић и Душан Стојановић. За чланове Надзорног одбора су изабрани Александар Антић, Драган Стошић и Драган Ђорђевић, а за секретара Фудбалског савеза Града Врања Ивица Младеновић.

Пет представника (делегата) Фудбалског савеза Града Врања за Скупштину Фудбалског савеза Србије ће изабрати чланови Извршног одбора, које ће верификовати делегати Скупштине. 

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.