Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И после пет одиграних кола у другом делу шампионата Прве мушке регионалне лиге Исток, врањски Југ не зна за победу. Изгубили су врањски кошаркаши у 18. колу од просечне Куршумлије, резултатом 82:67. Иако су оба тима била ослабљена, Југ без повређених Трајковића и Јовановића, а Куршумлија без кажњеног капитена Виштице, гости су приказали бољу игру и заслужено славили високом разликом од 15 поена.

У домаћем тиму једини који заслужује прелазну оцену био је борбени Дамњановић, док су игру Куршумлије носили најискуснији Милијановић и Драгојевић. Гости су меч преломили већ у првој четвртини, када је било 24:14, да би на полувреме отишли са 11 кошева предности, 43:32. На крају трећег периода било је 20 кошева разлике 69:49 да би Југ успео да ублажи пораз у четвртој четвртини. Дванаесто место уз 5 победа и 13 пораза и само 23 освојена бода, само један више од претпоследње Младости, а два више од последње Јабланице не наговештава ништа добро до краја првенства. Југ је поред две поменуте екипе главни кандидат за испадање из лиге у зависности колико ће тима испасти на крају шампионата. У наредном колу Југ гостује Димитровграду.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.