Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Одбојкаши и одбојкашице Врања свладали су у двомечу тимове Хајдук Вељка из Неготина, док су одбојкашице Младости изгубиле од Бора у 10. колу Друге одбојкашке лиге Исток.

На свом паркету веома важну победу остварили су одбојкаши Врања против Неготинаца, резултатом 3:1 у сетовима.

Врањским одбојкашима предстоји жестока борба за опстанак, а први прави корак ка том циљу је управо победа против Хајдук Вељка. У наредном колу Врање је гост Десетки у Нишу.

И одбојкашице Врања су биле успешне са 3:0 у сетовима против Хајдук Вељка на отварању пролећне сезоне. У прва два сета, Врањанке су дозволиле да Неготинке освоје 9, односно 8 поена, док је мало интересантније било у трећем сету који је завршен резултатом 25:21 у корист Врања. И одбојкашице у наредном колу гостују нишкој Десетки.

Са сасвим измењеним саставом одбојкашице Младости нису имале шта да траже у дуелу са екипом из Бора. Изгубиле су резултатом 3:0 у сетовима. У првом је било 25:11, у другом 25:12 и у трећем сету 25:7 за искуснију и бољу екипу Бора. Одбојкашице Младости у 11. колу гостују Куршумлији.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.