Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Утакмицама 18. кола завршено је првенствено такмичење Друге одбојкашке лиге Исток у мушкој и женској конкуренцији. Град Врање је имао три клуба која су се такмичили у овом рангу, два у женској и један у мушкој категорији.

Најзначајније резултате остварио је женски одбојкашки клиб Врање који се до 16. кола борио за врх табеле и пласман у виши ранг, али је пораз у Лесковцу одвојио Врањанке од првог места. У последњој утакмици у сезони 2014/2015 ЖОК Врање је поражен у Куршумлији од истоимене домаће екипе 3:2. Врањанке су шампионат завршиле на трећем месту са 39 бодова, иза Миленијума и Студента који је освојио прво место.

Други женски одбојкашки клуб из Врања, екипа Младости је првенство завршила убедљиво на последњем месту са свега 4 освојена бода и једном победом. ЖОК Младост ће наредне сезоне наступати у Међуокружној лиги Лесковац.

Мушки одбојкашки клуб Врање је такође изгубио статус друголигаша. Врањанци су са 10 бодова завршили првенствено такмичење на последњем месту остваривши две победе у сезони. 

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.