Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Наследник некадашњег РК Врања, Рукометни клуб Врање 1957, у новоформираној Првој лиги Исток, имао је неуспешну полусезону као дебитант.

Врањски рукометаши имали су више пораза него победа, што их је сврстало у доњем делу табеле Прве лиге Исток. Спој младости и искуства у саставу Врањанаца није дао очекиване резултате, па ће на пролеће стрепети за опстанак у лиги. Екипа Врање 1957 одиграла је 11 утакмица у јесењем делу сезоне и остварила 4 победе, 6 пораза и 1 меч је завршен нерешеним резултатом и то у Бујановцу са БСК Хебом. Од 4 победе Врање 1957 две је извојевало у гостима и то пртив два најслабија клуба у лиги, Топличанина у Прокупљу и у Власотинцу против истоименог тима, који није освојио ни  бод у првом делу шампионата. На терену у Врању побеђени су Раднички 1951 из Ниша и Хајдук Вељко из Неготина. Чак 4 пораза врањски рукометаши имали су у својој хали. Изгубили су мечеве у Врању од Јагодине, Житорађе, Јастребца из Блаца и Дубочице 54 из Лесковца, док су поражени и у Бору и Куршумлији од Планинке Пролом воде. На крају полусезоне Врање 1957 је на 8. месту са 9 освојених бодова. Врањски рукометаши имају и негативну гол разлику -8, јер су постигли 323 погодака а примили су 331 гол.

Пауза у првенству је прилика да се консолидују редови и да се спремније дочека пролећни део шампионата у Првој лиги Исток.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.