Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Рукометаши Врања 1957 на најбољи могући начин завршили су први део шампионата у Првој лиги Исток, победом над водећим тимом на табели, Јастребцем из Блаца. По свему виђеном у врањској Хали спортова стекао се утисак да су рукометаши Врања 1957 прваци, а да је Јастребац екипа из средине табеле.

 

Врањски тим је у свим елементима рукометне игре надвисио Јастребац и победио на крају више него заслужено, резултатом 32:28, полувреме 15:13. До победе су Врањанци дошли одличном игром у одбрани и маестралном партијом најискуснијег Ненада Станковића, који је својом игром подсетио на своје најбоље играчке дане. Поред Станковића одличну партију пружили су такође искусни капитен Павловић, Дабетић и Анђелић, док су и голмани Врања 1957 имали свој велики удео у победи.

Прво полувреме је било резултатски неизвестан, да би други део меча играчи Врања 1957 одлично одиграли и у свему били супериорнији у односу на госте из Блаца. А да су гости решени да уђу у виши ранг показује и то да на њиховој клупи као тренер седи некада најбољи играч Европе и Југославије, Недељко Неђа Јовановић. Интересантно је и то да  долазак у Врање такве рукометне величине није уопште медијски пропраћен а врхунац свега да и официјални спикер утакмице није знао кога представља пре почетка утакмице. На крају првог дела првенства, екипа Врања 1957 има 16 бодова, колико имају и Житорађа и Топличанин. Првопласиране екипе су Дубочица 54 и Јастребац са по 17 бодова. 

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.