Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Стрељачки савез Србије објавио је ранг листе најбољих клубова и стрелаца, који су својим резултатима обележили 2013. годину. Међу њима су и стрелци врањског стрељачког клуба и њихов најбољи такмичар Милош Тасић.

На ранг листи клубова, Стрељачки клуб Врање налази се на 19. месту са 115,33 бода. Прва је београдска Црвена Звезда, други је Нови Београд Ушће, а трећи београдски Партизан. Рангирано је 27 клубова, а последња два места заузимају Палилула и Виноградар са само 9 освојених бодова.

 

На листи категоризованих стрелаца, прва је Ивана Максимовић, други је Ужичанин Андрија Златић, а трећа је Зорана Аруновић. Врањски најбољи стрелац, Милош Тасић налази се на 28. месту ранг листе. На листи се налази 51 категорисан стрелац. Првих 13 стрелаца на листи имају звање заслужног спортисте, остали су сврстани у категорије међународни потврђени, међународни а ово звање има Милош Тасић и национални.

Објављена је и Листа Стрељачког савеза Србије, оних стрелаца, који ће у 2014. години примати државну стипендију, као заслужни спортисти. Стипендију ће примати укуно 31 стрелац из Србије а на 12. месту стипендиста са 54,55 бодова је и врањски стрелац, Милош Тасић.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.