Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Скоро сви врањски клубови почели су или ће данас почети припреме за наставак сезоне у својим лигама где се такмиче. Не баш добри резултати у јесењем делу првенства намећу клубовима из Врања да максимално искористе зимску паузу, како би пролећне битке дочекали максимално спремни и побољшали своје пласмане на табелама.

Једини прволигаш из Врања, клуб малог фудбала Врање, још званично није почео припреме, јер скоро сви његови првотомци играју на великом градском турниру у малом фудбалу. Тренер Јовић ради тренутно са млађим снагама.

 

Рукометни клуб Врање 1957 званично је прозивком започео припреме за побољшање осме позиције на табели у Првој лиги Исток. Тренер Станојковић има на располагању све играче из првог дела сезоне а они имају обавезу да добрим играма побољшају пласман на табели на пролеће. 

Велику обавезу имају и рукометашице Врања, које су на претпоследњем месту табеле Прве лиге Исток. Мораће много да се потруде и да се добро спреме, како би им резултати били бољи у другом делу шампионата.

Кошаркаши Југа први настављају битке за бодове 1. фебруара. Мало времена да се добро припреме, али довољно да се уиграју и да пруже још боље партије на пролеће с обзиром да поседују квалитетан тим.

И одбојкашки клубови су почели да се припремају за шампионат. Они имају највише времена, јер им првенство почиње тек крајем фебруара. ЖОК Врање и ОК Младост немају никаквих шанси у борби за врх табеле у Другој лиги Исток па могу да се већ припремају и праве планове за сезону 2014/2015.

Нешто је сложенија ситуација са одбојкашима Врања. Полусезону су завршили на другом месту иза лесковачке Дубочице. Два тима ће у бараж за пласман у Другу лигу Исток, али им то не гарантује да ће проћи у виши ранг. Остаје да се сачека крај шампионата па да се виде могућности овог тима ОК Врања.

Сви клубови тренирају у Хали спортова у преподневним часовима, осим одбојкашких клубова, због турнира у малом фудбалу, који се до наредног понедељка игра у великој сали Хале спортова.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.