Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У другом колу наставка шампионата у Нишкој фудбалској зони, у недељу на стадиону Јумка састаће се првопласирани Динамо и другопласирани Радан из Лебана, два тима која се боре за улазак у Српску лигу Исток. Динамо је ненадано изгубио у Алексинцу а Радан победио па је разлика у бодовима само 2 у корист Врањанаца. Веће шенсе за победу има врањски тим, јер има предност домаћег терена.

 

Кошаркаши Југа гостују Сокобањи у 21. колу Прве регионалне лиге Исток са минималним шансама за победу. Тим Југа у другом делу шампионата није победио ни једном па и то екипу из Сокобање ставља као фаворита на овом мечу. Рукометаши Врања 1957 гостују Радничком 1951 у Нишу и имају реалне шансе да освоје бодове. Обе екипе су подједнаког квалитета а радује и игра Врањанаца у другом делу шампионата Прве лиге Исток, па се могу очекивати победа у Нишу.

Рукометашице Врања дочекују Књажевац и можда имају прилику за другу првенствену победу.

У Другој лиги Исток за одбојкаше, Младост је гост Десетке у Нишу и биће то велика борба за бодове, а одбојкашице Врања путују у Мајданпек на мегдан истоименом тиму и оне ће такође имати тежак меч. Одбојкаши Врања дочекују у Међуокружној лиги Лесковац, Јуниор из Бујановца и апсолутни су фаворити.

Стонотенисери Врања играју меч Друге лиге Југ у Лесковцу са Дубочицом, који за њих нема никакав значај у пласману на табели осим борбе за престиж.

Тест

Thursday the 2nd. Спортски савез града Врања 2013.