Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У 26. колу Нишке фудбалске зоне, Динамо у недељу на стадиону Јумка дочекује Пусту Реку из Бојника. Реззултати и игре врањског тима у пролећној сезони су променљиви, па их је пораз у последњем колу у Бабушници од Лужнице померио са прве позиције на табели.

У мечу са екипом из Бојника, Динамо је фаворит и само победа оставља врањског зонаша у борби за прво место. Тренутно на табели Радан из Лебана заузима прву позицију са 52 бода, а прате га Динамо и Власина са по 49 бодова. Пуста Река се налази на 11. месту табеле са 28 освојених бодова. Све утакмице 26. кола почињу у 16 сати и 30 минута.

Од када се игра кошарка у Врању, а то је 41 година, није одиграна ни једна званична утакмица у женској конкуренцији. То ће бити прекинуту у суботу, када ће се у сали Медицинско-Хемијске школе, тачно у подне одиграти меч другог кола Летње српске лиге између ЖКК Николић Акедемије и Топличанина из Прокупља. Иако се игра за бодове, већи значај за домаћи тим је овај историјски тренутак. Топличанин је у претходној сезони играо у Другој савезној лиги, али и Врањанке нису без шансе за тријумф.

У суботу је на програму дупли програм, јер ће се после ове утакмице у 14,00 сати састати мушки тим Николић Академије и екипа Моравца из Печењевца.

Тест

Wednesday the 1st. Спортски савез града Врања 2013.