Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је одиграно друго коло на турниру „Футсал Врање 2015“ који организују Град Врање, Спортски савез града и Хала спортова. У групи А, у којој има 6 екипа, по једну победу и један реми и 4 бода имају Калдрма, Дружина и АБЕ Кафана, Табу киза има један тријумф и 3 освојена бода.

екипа Трговишта има 1 бод, док је Моје место без бодова. У групу Б, има пет тимова, а по три бода имају Кадети Динама, Бинта кул такси и Гарнизон Врање који има и утакмицу мање. Лаки ламинати имају један бод, као и Самоникли који имају и утакмицу мање. У В групи се издвојила екипа КМФ БСК цап цап која има максималних 6 бодова. По једну победу и 3 бода имају екипе Летећи Шкоти и И то је то. Несал старс има два ремија и 2 бода, док су Хајбери и Пекаре Арена и николић са по једним бодом.  У Д групи Бутик Растко има максимални учинак и шест бодова, док Грот има 3 као и екипа Манча која има и утакмицу мање. Без бодова су Ми то тако и Ноке који има и утакмицу мање.

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.