Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Редовна Скупштина Спортског савеза Града Врања одржана је у великој сали Скупштине града.

Од 106 делегата, присуствовало је њих 73, а у раду Скупштине учествовали су и потпредседник Спортског савеза Србије и градоначелник Града Врања Зоран Антић, градски већник за спорт и омладину Дарко Филиповић и начелник секретаријата за образовање, спорт и информисање Мирослав Спасић.

На Дневном реду било је осам тачака, а највећу пажњу присутних изазвало је излагање члана градског већа за омладину и спорт Дарка Филиповића о буџетским средствима за 2016. годину, као и начелника секретаријата за школски спорт Мирослава Спасића о припремама за школску Олимпијаду која ће наредне године бите одржана у Врању. На школској Олимпијади у Врању се очекује учешће од шест до седам хиљада такмичара чиме би десета олимпијада за ученике постала најмасовнија до сада. До почетка Олимпијаде, 9. маја 2016. године, је неопходно завршити још неке радове у школским салама.

Скупштина савеза донела еј одлуку и о пријему нових чланова у Спортски савез Града Врања.   

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.