Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На данашњој Скупшти ни Спортског савеза Града Врања изабрано је ново руководство Спортског савеза града. Дипломирани професор физичке културе, Небојша Цветковић нови је председник Савеза и он ће ову функцију обављати у наредном четворогодишњем периоду.

Цветковић је на место председника заменио Игора Младеновића, који је поднео оставку. Изабрани су и нови потпреседници Спортског савеза. За такмичарски спорт биће задужен Иван Антић, професор физичке културе, док ће његов колега Марко Ристић бити потпреседник за школски спорт. На место потпреседника за рекреативни спорт дошао је Синиша Стојименовић.  Изабрани су нови Управни одбор савеза који броји 15 чланова и Надзорни одбор. Скупштина је имала 14 тачака на Дневном реду. Од 113 делегата Спортског савеза Града Врања на Скупштини је било присутно 79 делегата који су имали право одлучивања.

„Хвала Вам на указаном поверењу. За мане је ово велика част и велика обавеза да руководим оваквом једном организацијом која је темељ спорта у Врању. Надам се да ћу одговорити свим изазовима и успети да са својим сарадницима спорт у нашем граду подигнем на што већи ниво“, ракао је новоизабрани председник ССГВ, Небојша Цветковић у свом првом обраћању делегатима Савеза.

Тест

Friday the 3rd. Спортски савез града Врања 2013.