Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Победник Сеоских игара на територији Града Врања, екипа Месне заједнице села Власа, од данас па до недеље учествује на завршном такмичењу Сеоских игара Србије у Врњачкој Бањи. Ова манифестација у организацији Спортског савеза Србије , ове године се по други пут одржава у нашој земљи.

Прошле године у Врању су одржане Сеоске игре ван конкуренције а ове године је Спортски савез Србије уврстио Спортски савез Града Врања у једног од организатора ових игара у полуфиналним такмичењима. Одлична организација коју је извео Спортски савез Града Врања прошле недеље у селу Ћуковцу изнедрила је победника а то је екипа села Власа. Власе је надмоћно победило своје противнике и с правом учествује у финалу Сеоских игара Србије. Председник спортског савеза Града Врања, Братислав Антић и подпреседник, Марко Ристић одвели су екипу Власа у Врњачки Бању на мегдан осталим финалистима, који ће се такмичити у 10 дисциплина. По Пропозицијама Спортских игара у екипи Власа је 15 такмичара и 5 девојака, које су саставни део тима. Победник финалног турнира добиће, као награду, од Спортског савеза Србије, један споретски терен.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.