Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

         Рукометаши „Врања 1957“ изгубили су и трећи меч за редом. „Динамо“ је претрпео пораз од „Дубочице“ а „Небески анђели“ су изгубили од „Пусте реке“ у Бојнику. Клуб малог фудбала“Врање“ освојио је бод у Крагујевцу, поразе су доживели одбојкаши и одбојкашице „Врања“ а два бода је освојила „Панда“ Две победе припале су кошаркашима „Пантера“ и фудбалерима „Врањске Бање“ а стонотенисери „Топ Спина“ доживели су 4 пораза.

Рукометаши „Врања 1957“ катастрофално су почели сезону у Супер Б рукометној лиги „Исток – Запад“. После два стартна пораза уследио је и трећи на домаћем паркету и то од екипе која је до ове утакмице била без освојеног бода, „Јагодине“. На полувремену је било нерешено 12:12, да би Јагодинци добили меч, резултатом 24:22. „Врање 1957“ је на последњем месту табеле заједно са „Житорађом“ без освојеног бода. Управо ова два клуба играће у наредном колу „Дерби зачеља“. Фудбалери „Динама“ изгубили су, резултатом 2:1 од „Дубочице“ из Лесковца у 12 колу Прве лиге Србије. То је био четврти пораз на стадиону „Јумка2 врањских фудбалера, којима предстоји грчевита борба за опстанак. А то ће бити врло тешко, јер ће много клубова на крају сезоне испасти из лиге. Спасић је био стрелац јединог гола за врањски клуб. „Динамо“ је после дванаест одиграних кола на последњем месту са 7 бодова а изнад њега је „Раднички“ из Сремске Митровице са бодом више. У наредном колу „Динамо“ гостује „Борцу“ у Чачку. У Зони „Југ“ у 11 колу, „Небески анђели“ изгубили су са 1:0 од „Пусте реке“ у Бојнику, док су фудбалери „Врањске Бање“ до ногу потуклу „Добрич“, резултатом 6:0. „Небески анђели“ су пали на 5 место са 20 бодова, док је „Врањска Бања“ једанаеста са 14 бодова. „Врањска Бања“ у наредном колу игра против „Јединства“ у горњем Стопању а „Небески анђели“ дочекују „Будућност“ из Орашја. Нерешено 2:2 играли су фудбалери малог фудбала „Врање“ у Крагујевцу са „Економцем“. Освојен бод је добар капитал, прем да су из клуба најављивали победу. „Врање“ је треће на табели са 10 бодова , 2 мање од „Винтер Спорта“ из Ниша и 3 мање од „Новог Пазара“. Управо је нишки клуб следећи ривал Врањанцима у 6 колу шампионата Прве лиге.

Тест

Saturday the 27th. Спортски савез града Врања 2013.