Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Данас је у малој скупштинској сали одржана конференција за новинаре фудбалског клуба Динамо на којој је промовисан нови тренер, али и причано о неким нечистим стварима. На конференцији су били присутни чланови Управног одбора клуба и комплетна Управа.

На почетку се свим присутним обратио председник Динама Боривоје Антић који је рекао да је високи пораз од Инђије у прошлом колу резузлтаирао смени шефа стручног штаба Владана Петровића, а да је на његово место именован Саша Мркић.

Градоначелник и председник Скупштине ФК Динамо, Зоран Антић је најпре пожелео добродошлицу и успешан рад новом шефу стручног штаба Саши Мркићу, а потом се осврнуо на неке друге ствари:

„Око фудбалског клуба Динамо су почеле неке чудне „игре“. Неки појединци су пожелели да униште клуб и утичу на резултате. Врање жели Прву лигу, јер нам је Супер лига још увек далеко. Ми желимо да се такмичимо и задржимо средину табеле. Неки појединци, наши суграђани су покушали да искористе Динамо зарад личних добити. Лоши људи су покушали да направе штету клубу. Још увек немамо доказе, али претпостављамо да је у питању кладионичарска мафија јер се неким играчима претило, добијали су чудне позиве, вршен је притисак на играче. Још од утакмице са Лозницом траје тај притисак и принуђени смо да се обратимо надлежним органима како би спречили даље претње. Свако ко има везе са евентуалним намештањем утакмице, биће избачен из клуба и то нећемо толерисати“, рекао је Антић.

Нови шеф стручног штаба, Саша Мркић је у свом излагању рекао да је дошао у фудбалски град:

„Свако ко брани боје Динама мора да пружи свој максимум. Ово је захтевна лига где свако свакога може да победи. Екипу сам јуче упознао и предстоји нам меч са Радничким из Крагујевца где морамо да јуримо три бода. Од играча захтевам да се боре за сваку лопту, агресивну и пожртвовану игру“, рекао је Мркић.
Динамо је утакмицу 20. кола Прве лиге Србије против Инђије, одиграну у Врању, изгубио високим резултатом 5:0. У следећем, 21. колу, у суботу, Динамо гостује последњепласираном Радничком у Крагујевцу. 

Тест

Saturday the 4th. Спортски савез града Врања 2013.