Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И против најслабијег тима у Првој лиги Србије фудбалери Динама нису успели да освоје сва три бода. Играли су у Крагујевцу са Радничким 1923, екипом која је из Прве лиге испала већ на полусезони, нерешено 1:1. Интересантно је и то да је Раднички 1923 од само 8 освојених бодова у досадашњем делу шампионата Прве лиге Србије против Динама освојио 2 бода, а од свих осталих тимова само 6.

На мечу у Крагујевцу домаћи тим је повео већ у 14. минуту голом Миљуша. И промена тренера у Динаму, Петровића заменио Мркић, није донело одређеног напретка, па се Динамо мучио све до 53. минута, када је најбољи играч врањског тима овог пролећа, Ставрић изједначио резултат. Динамо је утакмицу завршио са десеторицом фудбалера јер је Шиник добио два жута картона и морао је из игре. То је било све на овом мечу јер врањски фудбалери нису имали снаге да преломе меч и да освоје сва три бода који би им значила можда и опстанак у лиги. Овако се, наставља неизвесност и у даљем току шампионата око борбе за опстанак у прволигашком друштву врањског клуба. У наредном колу у Врање долази другопласирана Бачка па ће то бити још један велики изазов за Динамо. Динамо је после непотпуног 21. кола првенства на 12. месту табеле са 25 освојена бода.

Резултати 21. кола, мечева одиграних у суботу: Раднички 1923 - Динамо 1:1, Бачка - Бежанија 2:2, Лозница - Слобода 1:2, Доњи Срем - Напредак 2:2, Слога - ЧСК Пивара 1:0.

Тест

Sunday the 5th. Спортски савез града Врања 2013.