Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У првом колу новоформиране фудбалске зоне "Југ", у Врању су на стадиону Јумка играли "Небески Анђели" из Врања и "Морава" из Владичиног Хана, нерешено 1:1. Фудбалери, дебитанта у зони, врањског клуба и повратника Мораве приказали су допадљив фудбал, али је меч на крају завршен поделом бодова.

Све је било готово у првих петнаест минута у првом полувремену. "Небески Анђели" су повели голом Митића у 7. минуту, да би брзоноги Врањанац у редовима "Мораве", Арсић после лепе акције изједначио на 1:1 у 15. минуту првог дела меча. До краја утакмице мреже су мировале иако је екипа "Небеских Анђела" пропустила неколико зрелих прилика да освоји сва три бода. Могу се издвојити две велике шансе Станимировића, који се у одсудним тренуцима пред голом "Мораве" није најбоље снашао, па су шансе отишле у неповрат. У другом мечу 1. кола, који је одигран у суботу, "Слога" је у Лесковцу савладала" Пусту Реку" из Бојника, резултатом 4:2.

У 2. колу наредног викенда играће: Лужница - Младост (М), Балкански - БСК, Јединство (Б) -Јединство (БП), Пуста Река - Јабланица, Ропотово – Слога (Ле), Морава (ВХ) - Бобиште, Дубочица 1923 - Небески Анђели, Власина - Слога (ГВ).

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.