Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Једини суперлигаш из Врања клуб малог фудбала "Врање" већ недељу дана се припрема за почетак нове сезоне у Супер лиги Србије. Шампионат најбољих клубова у малом фудбалу у Србији почиње 21. септембра и до тада тренер врањских фудбалера, Горан Јовић има довољно времена да уигра састав за првенствене битке.

Играчки састав је спој младости и искуства, поред неколико искусних играча, који су годинама носиоци игре, тим сачињавају и млади играчи. Од ове сезоне У Супер лиги ће играти поново 12 клубова па ће конкуренција бити жестока. Поред староседеоца у лиги: Врања, Економца, Саса, Наовог Пазара, Смедерева, Коперникуса, Калче и Бечеја играће и новајлије: Фонтана из Чачка, Земун, Винтер спорт из Ниша и Нова Пазова. У петак 22. августа одржаће се конференција прволигаша на којој ће бити извучени такмичарски бројеви клубова и тада ће се сазнати ко ће бити противник Врању у првом колу шампионата.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.