Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

На почетку првенственог такмичења Прве Футсал лиге Србије, фудбалери клуба малог фудбала Врање претрпели су пораз, резултатом 5:3, полувреме 2:2 од дебитанта у лиги екипе Ниш 92.

Иако се ради о просечном тиму, врањски фудбалери прописно су се обрукали.

"Екипа Ниш 92 биће главни кандидат за испадање, али то ћемо бити и ми ако овако играмо у шампионату који је тек почео. Наши играчи су још мислима на сеоским турнирима у околини, јер да су тренирали претходних двадесетак  дана до овог пораза не би дошло", пренео је своје утиске разочаран спортски директор КМФ Врање, Горан Јовић.

Иако је на полувремену било нерешено 2:2, домаћин је у другом делу повео са 3:2, врањски фудбалери су брзо изједначили да би се поновила стара бољка из прошлог шампионата, када су у  финишу утакмице изгубили много мечева.

Стрелци за Врање били су Стојановић, Величковић и Крстић. У другом колу у петак Врање на свом терену дочекује Смедерево.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.