Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Два различита полувремена и три лако освојена бода, карактеристика  су утакмице 4. кола Прве лиге Србије између Динама и Доњег Срема на стадиону Јумка у Врању. Сасвим заслужена победа Динама над бившим Суперлигашем резултатом 3:0 и успешан деби на клупи новог тренера Врањанаца, Радановића.

Све је, што се резултата тиче, било решено у првих 17 минута утакмице. Мало измењен састав Динама у односу на прва три  меча на почетку шампионата, првенствено због повреда и казне, кренуо је силовито ка голу Доњег Срема.

Играо се 7. минут када је Ставрић јаким ударцем са око седамнаест метара погодио за предност домаћег тима. Голман Доњег Срема,Шегавац, је могао боље да реагује иако је лопта рикошетирала испред њега и завршила у мрежи. Ставрић је био најагилнији играч Динама у првом полувремену и после његовог центаршута у 16. минуту у петерцу је главом траљаво шутирао Анани, али се лопта од ноге Баљка одбила у гол иза леђе изнађеног Шегавца, који ју је испратио само погледом за 2:0 за Динамо. Тек што су играчи Доњег Срема пошли са центра изгубили су лопту и у контра акцији било је већ 3:0 за Динамо. Најбољи играч Динама на овом мечу, тамнопути Анани утрчао је на једну дубинску лопту и претрчавши неких десетак метара, снажним и прецизним ударцем сместио је лопту у доњи леви угао голмана Доњег Срема. Гости су имали само једну полушансу у првом делу меча, у 24. минуту, када је Милан Шушњар шутирао, а лопта је тик поред стативе голмана Динама Трифуновића завршила у гол ауту. До краја прве деонице меча Доњи Срем има иницијативу, али полушансу не користи ни Чигоја.  Динамо је припретио преко Поповића, када се истакао голман Доњег Срема. Друго полувреме може стати само у  једну реченицу, игра без шанси на обе стране.

Само што је ушао у игру нови играч Динама, Вигњевић погођен је лоптом у главу и добио је потрес мозга па је морао возилом хитне помоће бити пребачен у врањски Медицински центар. Судија Богдановић из Краљева није имао тежак задатак, добро је водио меч поделивши 5 жута картона, 4 фудбалерима Динама и 1 играчу Ђорђевићу из Доњег Срема. Очекивала се већа посета на стадионну Јумка, али је овај сусрет пратило само око 1.000 гледалаца.

У следећем колу Динамо је гост Инђији.

Резултати 4. кола: Бежанија - Инђија (одложено), Динамо - Доњи Срем 3:0, ЧСК Пивара - Земун 1:0, БСК Борча - Раднички 1923 5:2, Синђелић - Бачка 0:1, Пролетер - Лозница 1:1, Слога (ПМ) - Колубара 1:1, Напредак - Слобода 2:1.

Табела: 1. Бачка 9, 2. Бежанија 7 (-1), 3. Синђелић 7, 4. Напрадак 7, 5. ЧСК Пивара 7, 6. Земун 7, 7. Лозница 7, 8. ДИНАМО 6, 9. Слога (ПМ) 5, 10. Инђија 4 (-1) 11. Слобода 4, 12. Пролетер 4, 13. БСК Борча 4, 14. Доњи Срем 3, 15. Колубара 2, 16. Раднички 1923 0.

Тест

Friday the 17th. Спортски савез града Врања 2013.