Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У оквиру 13. кола Друге одбојкашке лиге Исток, врањске одбојкашице су на домаћем терену одиграле дерби утакмицу против екипе Јагодине и оствариле победу максималним резултатом 3:0.

Врањанке су и после 13 одиграних кола без пораза и заузимају прво место са максималних 39 бодова. У наредном колу ЖОК Врање гостује екипи Мајданпека.

Мушки одбојкашки клуб Младост из Врања је утакмицу 13. кола Друге лиге Исток решио у своју корист. Врањанци су на свом терену савладали екипу Хајдук Вељка из Наготина резултатом 3:2 и остварили трећу победу у текућем првенству. Екипа Младости има 7 бодова и тренутно је на деветом месту, испред ОК СФС Борац који има исти број бодова, али и утакмицу мање.

Трећи врањски одбојкашки клуб, екипа Врања је и после осмог кола без пораза. Одбојкашки клуб Врање је на домаћем терену савладао Радан из Лебана максималним резултатом 3:0. Врањанци су на 1. месту са 24 бода, а у наредном колу су слободни. 

Тест

Tuesday the 30th. Спортски савез града Врања 2013.