Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У оквиру 14. кола Друге одбојкашке лиге Исток, женски одбојкашки клуб Врање гостовао је у Мајданпеку истоименој домаћој екипи и остварио нову победу максималним резултатом 3:0. Врањанке су први и трећи сет добиле резултатом 25:13, а у другом сету је било 25:23 у корист екипе Врања.

Четири кола пре завршетка првенственог такмичења екипа Врања је на првом месту са 42 бода. До краја шампионата Врањанке најпре на домаћем терену дочекују екипу Бора, потом гостују Пироту. У претпоследњем колу у Врању гостује другопласирана екипа Лесковца 98 када ће се и сазнати нови прволигаш. У последњем колу екипа Врања гостује Параћину.

Други врањски тим у истом рангу такмичења, у мушкој категорији, екипа Младости претрпела је нови пораз убедљивим резултатом 3:0 на гостовању екипи Пирота. Младост у досадашњем току првенства има свега три тријумфа и седам освојених бодова. У наредном колу у Врању гостује Топличанин из Прокупља.

Члан Међуокружне лиге Лесковац, екипа Врања је овог викенда била слободна, али је и са утакмицом мање на првом месту са 24 бода, без пораза. У наредном колу Врањанци гостују Сурдулици. 

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.