Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

И после 15. кола Друге лиге Исток, врањски одбојкашки клубови имају исти пласман на табели. Женски одбојкашки клуб Врање је остао на првом месту, а Младост на последњем.

Одбојкашице Врања су забележиле нову победу док су одбојкаши Младости претрпели нови пораз. Одбојкашице су угостиле екипу Бора и победиле су максималним резултатом 3:0 у сетовима. И пре почетка овог меча Врање је био апсолутни фаворит што се и показало на терену. Гошће из Бора су успеле да у првом сету освоје 8, а у другом 9 поена, док су у трећем биле нешто агилније и освојиле су 19 поена. Али је на утакмици дошао до изражаја квалитет Врањанки и освојена су нова три бода. Врање је и даље лидер на женској табели Друге лиге Исток са максималним учинком од 15 победа и са 45 освојена бода. У наредном, 16. колу врањске одбојкашице гостују Пироту.

Одбојкаши Младости изгубили су на свом терену од Топличанина из Прокупља са 3:1 у сетовима и даље су на зачељу табеле Друге лиге Исток. У наредном колу, врањски одбојкаши гостују Миленијуму у Нишу.

Тест

Monday the 29th. Спортски савез града Врања 2013.