Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

Почео је и одбојкашки шампионат у Другој лиги Исток и Међуокружној лиги Лесковац. Женски одбојкашки клуб Врање није имао шансе на гостовању у Јагодини лидеру на табели. Изгубиле су врањске одбојкашице резултатом 3:0 али су доста намучиле фаворизованог домаћина. Налазе се и даље на 6. месту табеле са 13 освојених бодова, а у наредном 11. колу у Врању гостује Бор.

 

Младост је изгубила бод од последњепласираног Пирота у гостима. Пироћанци који су до овог меча имали само три бода успели су да освоје и четврти у дуелу са Врањским одбојкашима. Резултат на крају меча био је 3:2 за Младост. Младост је као и ЖОК Врање на 6. месту табеле са 14 освојених бодова. У наредном колу игра се меч у Врању између Младости и Борца из Параћина.

Сигурна победа одбојкаша Врања у дуелу са другим тимом Топличанина из Прокупља од 3:0 у сетовима. У нередном колу МОЛ Лесковац, Врање гостује Топличким Витезовима у Куршумлији.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.