Још један мастерс серије 1000 у низу: Новак Ђоковић освојио Мадрид Мастерс 1000 2016 Србија првак Европе 2016, трећи пут за редом Рукомет Одбојка Стрељаштво Кик бокс Карате

У мечевима 5. кола Друге одбојкашке лиге Исток, три клуба из Врања остварила су једну победу и два пораза. У женском шампионату у врло неизвесном мечу у Врању састале су се  две екипе подједнаког квалитета, Врање и Мајданпек.

После велике борбе и тесних резултата у 4 сета, и после одиграних 111 минута, победа је припала Врањским одбојкашицама, резултатом 3:1 у сетовима. Од самог почетка је било неизвесно па су домаће одбојкашице први сет решиле у своју корист на разлику 28:26. Изједначиле су одбојкашице Мајданпека на 1:1 добивши други сет са 26:24. У трећем је било 25:23, а у четвртом сету 25:20 за одбојкашице Врања. После ове победе Врањанке су у врху табеле са 12 освојена бода. У наредном колу играју у Ниша са првопласираним Миленијумом.

Одбојкашице Младости, у истом такмичењу изгубиле су у Нишу од Студента са 3:1 у сетовима. Нишки тим је победом оправдао улогу фаворита. Младост у наредном колу такође гостује у Нишу тиму Десетке.

После 5 одиграних кола одбојкаши Врања су и даље без победе. Изгубили су у Врању од Топличанина из Прокупља, резултатом 3:2 у сетовима па су и даље на последњем месту табеле Друге мушке лиге Исток. У 6. колу играју са Миленијумом у Нишу.

Тест

Sunday the 28th. Спортски савез града Врања 2013.